Workshop i Århus – Animation i undervisningen

The Animation Workshop i Viborg er stedet hvor man kan møde nogle af talenterne i Europa og på verdensplan indenfor animation, digitale billeder og grafik, eller grafisk fortælling.

Det er svært at få en plads som studerende der, medmindre man har talent og referencer der bekræfter det.

Jeg har været heldig at arbejde sammen med folk og for The Animation Workshop på forskellige projekter hvor vi sammen har skabt spil, film og tegneserier. I November måned mødes vi ved Læreruddannelsen i Aarhus, VIA University College for sammen at se på mulighederne når man bruger animationen i klasseværelset.

Animation er en hurtig fremvisning af en serie billeder eller tegninger. Det resulterer i bevægelser som udgives i form af film. De fleste forbinder det med de tegnefilm som man igennem livet har set i fjernsyn og i biografen.

Når man bringer animationen i klasseværelset er man med til at give eleverne mulighed for at udtrykke sig billedligt og med udgangspunkt i deres fantasi og kreativitet.

På workshoppen vil vi sammen gennemgå øvelser som omsættes til redskaber man kan benytte jer af i undervisningen og som kan være med til at styrke elevernes evner til at strukturere ideér og omdanne dem til visuelle midler.

Jeg ser frem til dagen, og ønsker man at vide mere om workshoppen kan man kontakte mig eller Lektor Rikke Johannesen ved Læreuddannelsen hos VIA i Århus.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *